Mustafa Yavuz huizen - Meer over Mustafa Yavuz Huizen
222
page,page-id-222,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wie is Mustafa Yavuz Huizen?

 

Een designer met passie voor natuur en architectuur.

Het is netjes om mijzelf even voor te stellen. Mijn naam is Mustafa Yavuz en ik ben geboren en getogen in het prachtige Zeewolde. Ik heb een prachtige en fijne jeugd gehad, samen met mijn ouders, broer en zussen. Mijn jeugd is erg leuk geweest, met veel mooie herinneringen, mede dankzij Zeewolde. Ik heb veel met vrienden buiten kunnen spelen in de rustgevende omgeving. Bovendien heb ik veel buitensporten beoefend.

 

Tijdens mijn jeugd in Zeewolde begon mijn interesse voor architectuur al. Vanaf jonge leeftijd ging mijn aandacht altijd uit naar de verschillende huisstijlen die in Zeewolde te vinden waren. Tijdens het wandelen bekeek ik niet alleen de vogels, de vallende bladeren en de rond rennende konijnen en herten, maar vooral ook de prachtige huizen die voorbij kwamen. Architectuur is de kunst en wetenschap van het ontwerpen van de gebouwde omgeving; Dit kan in je eigen omgeving zijn, maar ook voor een stad, voor huizen, interieurs, landschappen, meubelen en objecten. Op de site kun je allerlei interessante artikelen en links vinden die meer informatie geven over architectuur. Er zal niet alleen gesproken worden over huizen in de omgeving van Zeewolde. Heel Nederland komt aan bod!

Toen ik mijn Havo diploma in de pocket had, ging ik Engineering studeren. Ik heb ontzettend veel aan de opleiding gehad. De opleiding geeft veel aandacht aan aspecten zoals het creatieve proces, de techniek, en de kracht van het vormgeven. Met deze blog wil ik mensen ook aan het denken zetten, op zowel creatief als technisch gebied.

 

Hier op Mustafa Yavuz Huizen zullen artikelen voornamelijk betrekking hebben op architectuur. Dit zal grotendeels gaan over architectuur met betrekking tot huizen. Hiernaast kunnen ook artikelen geschreven worden over prachtige monumenten die mij aanspreken. Sommige monumenten kunnen dienen als inspiratie voor zowel de bouw van een huis, als voor het interieur.