Het duurste appartement in Amsterdam - Mustafa Yavuz Huizen
258
single,single-post,postid-258,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
appartement Amsterdam

Het duurste appartement in Amsterdam

Een appartement voor de liefhebbers van Amsterdam

 

We konden het bij Mustafa Yavuz huizen niet laten. We zijn weer gaan kijken op funda. Dit keer ben ik op zoek gegaan naar appartementen. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een appartement. Vooral de studenten en koppels op jongere leeftijd. Waarom voor een huis gaan, als je ook een appartement kan kopen of huren? Ik vind dat het huren van een appartement enkele voordelen heeft. Allereerst ben je niet afhankelijk van de staat van de huizenmarkt. Wie weet ligt over 10 jaar de huizenmarkt wel weer op z’n gat. Bij het huren van een appartement heb je daar geen last van. Bovendien heb je bij het huren van een appartement niet de belemmering dat je voor een extreem lange periode op één locatie moet blijven wonen. Bij het huren van een appartement kan je, als je wilt uiteraard, het volgende jaar of twee jaar daarna heel ergens anders wonen. Dit levert dan niet te veel problemen op.

Het droomhuis van Mustafa Yavuz Huizen.

 

Maar dan nu waar dit artikel van Mustafa Yavuz huizen echt om draait. Het prachtige appartement op de dam. Met ruim 1000 m² woonoppervlakte, 15 kamers, waarvan 3 badkamers en 2 jacuzzi’s, is dit een top appartement. Het uitzicht is bovendien adembenemend. Met een prachtig balkon kan je in de avond heerlijk ontspannen kijken naar het Amsterdamse nachtleven. Dit appartement is samen met enkele minder dure appartementen gebouwd in het voormalige hoofdkantoor van bouwbedrijf Verwelius. Het duurste appartement in dit pand, Dam 3, staat in de verkoop voor maar liefst 24,5 miljoen euro. Persoonlijk vind ik het interieur echt adembenemend. De manier waarop de kleuren zijn gecombineerd, het soort hout en steen dat gebruikt en gecombineerd is. De keuken is mijn persoonlijke favoriet. Aangezien ik een familiemens ben, is het prachtig dat er een lange keukentafel past waar 12 tot 15 mensen aan kunnen zitten. De keuken ernaast, waardoor je altijd met elkaar in gesprek kan blijven. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit appartement zeker op mijn droomlijst staat.

Ben je benieuwd naar meer blogs van mij? Ik schrijf ook blogs over horloges en Zeewolde. Kijk snel op Mustafa Yavuz Horloges en Mustafa Yavuz Zeewolde.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie