Mustafa Yavuz Huizen - 5 mooiste plekken in Nederland
263
single,single-post,postid-263,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Mustafa yavuz huizen

De 5 mooiste plekken van Nederland

De 5 mooiste plekken in Nederland

Veel mensen in Nederland kunnen niet wachten tot ze in de vakantie het land uit kunnen. Even weg, even naar een mooi land hier ver vandaan. Mustafa Yavuz is het hier niet mee eens. Velen realiseren zich niet hoe mooi Nederland kan zijn. Er zijn veel mooie plekken die heel gezellig en sfeervol kunnen zijn als je er woont. Ik vind dit magische plekken, die sowieso een keer bezocht moeten worden. Bij Mustafa Yavuz huizen gaan wij speciaal voor jou door de top 5 heen.

1. Naarden Vesting

Voor de mensen die nog nooit in ’t Gooi zijn geweest, is dit een echte aanrader. De prachtige vesting is een van de best bewaarde vestingsteden in Europa. Vanuit de lucht is te zien dat de Vesting is gemaakt in de vorm van een ster, wat het natuurlijk zeer bijzonder maakt. Het mooiste van dit gebied is dat de meeste historie gewoon nog te zien is.

2. Gouda

Gouda staat uiteraard bekend om haar kazen. De stad heeft een rijke geschiedenis en stamt uit de 15e eeuw. Het stadhuis dat in Gouda staat vind ik het hoogtepunt van de stad. Het stadhuis is een prachtig stuk architectuur, gemaakt in de klassieke gotische stijl. Het stadhuis stamt ook uit de 15e eeuw.

3. Middelburg

Nog een stad met prachtige gebouwen als trekpleister. In Middelburg is dit de Abdij van Middelburg. In 1100 vestigden monniken zich al in het klooster. De abdij ligt midden in het centrum en heeft een indrukwekkende uitstraling. De mensen met oog voor detail, zien dat er veel aandacht is besteedt aan de toren.

4. Maastricht

Misschien voor velen een flink stuk rijden, maar ik kan met volle overtuiging zeggen dat het de moeite waard is. Naast het grote winkelcentrum en de gezellige stad, zijn er ook veel mooie gebouwen te bewonderen. De Sint Servaas Basiliek behoort tot een van de mooiste gebouwen van Nederland. De kerk wordt beschouwd als de oudste in Nederland. De prachtige Romaanse stijl is een echte aanrader om te gaan bekijken. Ik ben al meerdere malen verliefd geworden op de kerk en vond het de moeite waard om deze te benoemen bij Mustafa Yavuz huizen.

5. Kinderdijk

De laatste, maar misschien wel de meest typische plek in Nederland voor bijvoorbeeld toeristen. De Kinderdijkse molens is een plek waar je een keer naartoe moet zijn geweest. De molens die langs het water staan geven een prachtig beeld. Daarnaast is het dorp zeer sfeervol en dus de moeite waard om te bekijken!

Interesse om meer van mijn blogs te bekijken? Bekijk dan ook snel Mustafa Yavuz horloges en Mustafa Yavuz zeewolde.

Geen reactie's

Geef een reactie